Opis forum
1) listy osób które mają wejść do głownego...
2) osoby odpowiedzialne za akademie...
założyc te dwa plemiona... sojusze, pakty, i na kogo zęby ostrzyć ... forme forum itp dogrywala bym juz po... założeniu plemion...
Administrator
kamiq nie przypalajmy sie, lepiej zeby to trwalo miesiac a bylo dobrze opracowane i przemyslane niz jak ma trwac tydzien i pozniej przetrwac tydzien...
Gallar Doom napisał:
kamiq nie przypalajmy sie, lepiej zeby to trwalo miesiac a bylo dobrze opracowane i przemyslane niz jak ma trwac tydzien i pozniej przetrwac tydzien...
ja sie w pełni zgadzam, chcialbym jeszcze kogos od nas z rady dołączyć do rozmowy i kogoś z nowego plemeinia, które do nas doszło- nie ma sensu sie przypalać bo tak jak pisałem ma być wszystko zapiete na ostatni guzik- listy, prawa i obowiazki,
nie mówię o pośpiechu ale o tym żeby zacząć do tego podchodzić na poważnie
tempo nie chodzi żeby szybko przeprowadzać fuzję ale nadać systematyczność i jakiś bieg całej robocie "papierkowej"
poporstu nie lubię nic odwlekać myślę że z listą nie będzie wielkich problemów, każdy z nas dokładnie wie na kogo może liczyć w swoim plemieniu, kto pomaga itp, więc to tylko formalność politykę i dyplomację będzie trzeba jakoś całością dopracować, radę powołamy po wykonaniu wcześniej wymienionych czynności
nie pośpieszam ale apeluję o konkretne działania a nie tylko gadanie
Tez chce podejsc powaznie i podchodze, ale zaczynacie podbierac(Rusek) wioski opuszczone w centrum- chciałbym zeby sie juz wiecej to nie zdarzyło bo zaczynam sie zastanawiać czy to nie sciema te rozmowy...
Poprosze jeszcze 2 osoby z DMG zeby wstąpiły na forum bo na razie tylko rozmowa jest miedzy wami(QS, CP) a frontem,
wiele juz jest ustalone wiec tego nie tracmy!
Panowie o ile dobrze pamiętam to Wy pierwsi przejęliście wiochy u nas w centrum jak rozmawialiśmy, co było przyczyną podejrzeń i zerwania rozmów. Wnioski nasze wtedy były jedne. Ale teraz???
Teraz Wojtur, Kult, Esechiel traktuję rozmowy z Wami poważnie i Wam ufam. Dlaczego tak? Bo sensownie jest połączyć najlepszych z najlepszymi i stworzyć POTĘGĘ na miarę naszych możliwości. Ja decyzję już podjąłem że się łączymy i po to angażuję swój czas żeby tak było. Każde plemię ma dobrych graczy i warto grać razem.
Mnie przekonał Esechiel widzę reakcję wojtura i kulta i po co mam z wami walczyć bawiąc się w wilka i zająca?I w atakach wspierać się słabymi graczami? Wolę wybrać wspólny cel i dla mnie perspektywa dalsza pojechania plusów brzmi bardzo ciekawie i realnie.
Zapnijmy się w 2 tygodnie z nowym plemieniem.
Jeszcze jedno, nie wiem kto za to odpowiada ale poszły ataki na Smoka!
Ze strony QS, mamy tu 2 mediatorów z tamtej strony wiec prosze o jakies wyjaśnienia! Nie macie uprawnien do wysyłania grupówek czy co? Nie chce sie pokłucic na sam poczatek ale, skoro wchodzimy razem do rozmowy to wypada zawiesic broń.