Opis forum
Nie prawda, bo my pracujemy nad listą- cały czas mam kontakt z ludzmi ode mnie, którzy walcza o tą fuzje, tylko uwierzcie ze po ostatniej naszej fuzji nie znamy wszystkich, a jak wiecie pkt nie grają tylko umiejętności, zgarnie i dobra taktyka,
...wiec prosze o troche cierpliwości bo każdy sie stara!
Nie chcemy chyba zeby nowe plemie sie rozpadło w dziwnych okolicznosciach po paru dniach...
Wpadłem jeszcze na pomysł ze skoro bedziemy tak duzym i mocnym plemieniem mozna by sie podzielić na dywizje... np Północ, Centrum, Poludnie, Wschód itp kazda dywizja miała by swoją część forum, moderatora tej czesci i niejako "wodza"
... na 4tym siwecie po mega fuzji był u nas podzial wewnętrzny zgodny z pierwotnymi plemionami i dalo to na wstępie efekt mniejszego balaganu ...ale z czasem zmienił sie na podział zgodny z frontami walk... jeżeli bedzie widaomo z kim mamy walczyc to podzial ze względu na walki na danym froncie... najpierw zobaczmy z kim bedą prowadzone walki... i wtedy do teog sie dostosuje podzialy... napewno każdy front powinien miec swojego koordynatora...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oto pare roboczych propozycji po dyskusjach moich z galuz666
1) C=P + DMG + QS
do głównego:
20 z QS
20 z CP
40 z DMG bo są po fuzji i widać, że mają materiał...
tu wachania plus minus 3 graczy z każdego plemienia.
a teraz akademia:
70 osób z QS.
90 z DMG.
39 z CP.
15 z QA
to daje 80-90 w głównym i 215-230 w akademii
2) C=P + DMG + QS - głóne plemie dać ok. /max 120osób... bo i tak z czasem sie ktoś wykruszy
3) C=P + DMG + QS + KHT
15 z QS
30 z KHT
30 z DMG
15 z CP
z nowu z rozrzutem czyli 90-100 osób
akademia:
75 z QS
55 z KHT
95 z DMG
40 z CP
10 z QA
25 z Kohort czyli tej akademii
około 300 osób
plus minus 20
4) C=P + DMG + QS +KHT - dać głowne plemie 120+... i tak z czasem ktoś sie wykruszy...
Ostatnio edytowany przez atanamir (2008-05-31 20:54:44)
Administrator
Kurwa przestaje mnie to bawic, mial byc zakaz przejmowania jakichkolwiek wiosek a kult laduje sie caly czas w opuszczone?? Znowu sciemniacie z rozmowami i zaraz zaczynamy sie znowu tluc??!! Co jest grane wytlumaczcie to.
dokładnie Panowie albo zaczynamy finalizować plany i rozmowy albo olewamy to bo zabawa w kotka i myszkę jest dla dzieci...
Pchacie się jeden za drugim a pojawiały się sprzeciwy gdy my coś przejęliśmy. zacznijmy działać wreszcie bo to wszystko śmieszne jest
Gallar Doom napisał:
Kurwa przestaje mnie to bawic, mial byc zakaz przejmowania jakichkolwiek wiosek a kult laduje sie caly czas w opuszczone?? Znowu sciemniacie z rozmowami i zaraz zaczynamy sie znowu tluc??!! Co jest grane wytlumaczcie to.
ej sory gallar ale przejąłem 2 w sumie wiochy jedną w dniu zawieszenia broni za pozwoleniem ramicha i drugą pare dni później też za pozwoleniem w obu tłukę defa choć w jednym miał być off ale zmieniłem za namową ramicha - rusek z kolei wziął 3 koło siebie koło mnie bez pytania i jeszcze szybciej niż ja: wiecie juz co ja mam w swoich wioskach jak nie wierzycie to skanujcie
wioski są nie obstawione wogóle a co robi rusek w swoich wioskach?? bo ja nie wiem i to chyba ja sie powinienem bardziej stresować niż wy wiec przestań siać zamęt bo jest on niepotrzebny zróbmy tą fuzje ale wzystko powoli i pokolei my mamy spore plemie (bo po fuzji) i troszke czasu potrzebujemy jak padnie i to zawieszenie broni i zaatakujecie z nienacka to juz nie bedzie kolejnej szansy na porozumienie wiec wykorzystajmy wszyscy naszą ostatnią szanse albo gińmy wszyscy razem
p.s wiecej wiosek pustych na waszym terenie nie zamierzam przejmować
Ostatnio edytowany przez kultognia (2008-06-01 20:04:12)
Administrator
Na ta chwile wszystko zostalo miedzy nami wyjasnione i nie bedzie zadnych wiecej przejmowan ze strony plemienia DMG na naszym terenie jak i z naszej strony na terenie DMG.
Gallar Doom napisał:
Na ta chwile wszystko zostalo miedzy nami wyjasnione i nie bedzie zadnych wiecej przejmowan ze strony plemienia DMG na naszym terenie jak i z naszej strony na terenie DMG.
maasz racje z ojej strony nie bedzie ale z waszej strony a raczej ze strony wojgsława zostało dokonane i to w jak chamski sposób:
przejąłem wioche (którą wspaniałomyślnie ofiarował mi rusek ale to dlatego że nie jest głupi i rozumie że ten kto
powinien brać) Tuż po przejęciu zobaczyłem że idą 4 ataki wojgsława (zapewne jube -pomyślałem) wiec napisałem do wojgsława(y) następującą wiadomość:
"jedziesz na wioche zapewne jubasami któą przejąłem i wyczyściłem dam cio sie przebić żebyś nie stracił offa z któym jedziesz ale oddaj później wioche ok?"
otrzymałem taką odpowiedź:
"Ta wioske miałam w rezerwacji i moje grubaski szły ponad 20 godz. i nie oddam Ci tej wioski już raz dwa razy mi zabrałes wioski krore chciałam przejołeś"
Ja sie zachowałem po sojuszniczemu nie nadziałem mu offa na defa którego spokojnie mogłem wcisnąć wioske sam zczyściłem i jestr ona o wiele bliżej mnie niż jego - mówił że 20 godzin szedł grubasem a miało nie byc takich wojarzy
Ządam satysfakcji: albo odda tą 1 wioche i nie ma problemu albo proponuje solówke tzn nikt sie nie wtrąca od was i ode mnie w konfkit zbrojny albo wracamy na ścieżke wojenną (czego bym nie chciał)
Dobra Nareszcie mogę coś napisać
(dzięki za aktywację) Ale dobra do konkretów...
Przeczytałem wszystkie te posty, informacje i brakuje mi jednej rzeczy... Sprawa rezerwacji w akademii i głównym plemieniu... Ojj.. będą spory i niezłe kłótnie chyba, że naprawdę stworzymy solidny i sprawny system informowania, który będzie działał przez prawie 24/7 lub też stworzymy forum zewnętrzne z rezerwacjami :> To jedna rzecz.
Liczebność plemienia - ok. Akademia - ok, ale z silną władzą i czasami można by robić "wizytacje" np kogoś z Rady głównego plemienia, tak by ludzie z akademii wiedzieli, że jesteśmy z nimi, a poza tym wiemy, że akademia to coś kontrowersyjnego - ma swoje za i przeciw i trzeba będzie na nią uważać...
Teraz pozostaje stworzyć listy graczy, zestawić je, ustalić nazwę nowego plemienia i stworzyć to je w końcu.
Administrator
Kult juz do niego napisalem i chce zeby sie wytlumaczyl, na gg tez dostales taka informacje jak tylko mi odpisze to dam Ci znac.
ludzie wiem ze marudzę.... co w chwili obecnej blokuje dokonanie fuzji?? czego jeszcze nie wiadomo? na co czekamy?
a co do wypowiedzi MatGyver: ...lub też stworzymy forum zewnętrzne z rezerwacjami :> To jedna rzecz.
ja to juz dawno zaproponowalam i byla akceptacja tego pomysłu... wiec powinno byc ok
Mnie tez juz to denerwuje przeciez to co bylo trzeba zrobic to robota gora na 48h a widze ze nikomu sie dupy nawet nie chce ruszyc do zrobienia tego ! tutaj wielki minus przede wszystkim do zalozycieli plemion
Co do nast ja bylbym za a rozmawiales z kims od nich na ten temat ?
Ostatnio edytowany przez mmmm7 (2008-06-03 19:56:44)